Във варненския затвор често се барикадирал, страдал от  параноидна шизофрения32-годишният

...
Във варненския затвор често се барикадирал, страдал от  параноидна шизофрения32-годишният
Коментари Харесай

Българинът с мачете имал куп опити за самоубийство

Във варненския затвор постоянно се барикадирал, страдал от  параноидна шизофрения
32-годишният Милен Бахчеванов, който нахлу с мачете в заведение в Истанбул и бе убит от турските управляващи, е страдал от параноидна шизофрения. Това разкри  Росен Желязков, шеф на пандиза във Варна от 2001 до 2014 година Той разпознал по описанието, тв фрагментите и изнесените до момента данни мъжа, който освен е бил доста дълго в пандиза му, само че който е защитавал по-късно като юрист.

Милен е правил доста закононарушения. Той беше от проблематичните пандизчии – поради диагнозата си, разяснява Желязков пред бТВ. Неговото държание се характеризираше с огромна степен на автоагресия. Спасявали сме го доста пъти от самоубийство. Често се барикадираше, показа още Желязков. Бахчеванов бил настанен в психиатричната болница към пандиза в Ловеч. Веднага, откакто излязъл от там, направил обир. След това бил и в държавна психиатрична болница в Карвуна.

След работата си в пандиза, Росен Желязков станал юрист. Майката на Бахчеванов по потърсила с молба да пази сина й, който за следващ път направил обир.

Милен е вилнял с мачете, тъй като най-вероятно се е получила композиция от алкохол, опиати и спрян банкет на медикаменти, изясни Росен Желязков. Бапчеванов става изключително рисков когато не се лекува и спре медикаменти си съобщи той.  

Българинът, който атакува хора в ресторант в Истанбул, по всяка възможност е бил със мощно психологично разстройство или под въздействието на мощни опиати. Това разяснява в предаването „ Събуди се ”на Нова тв и генералният консул на страната ни в Истанбул Ангел Ангелов.

ВИЖ ОЩЕ: Какво описват очевидците на екшъна

„ Действията му са били извънредно несъответстващи. Около час и половина не престават опитите да бъде податлив към съглашение. Но той се е барикадирал, държал се е нападателно ”, изясни Ангел Ангелов. „ Разследването продължава. До момента нямаме публична информация от турските управляващи. Очакваме в околните часове да я получим ”, добави консулът.

ВИЖ ОЩЕ: Българин с мачете вилнее в Истанбул

32-годишният Милен Бахчеванов беше убит от полицията в Истанбул в петък вечерта, откакто нахлу с нож в заведение в квартал „ Байрам паша ”. Според локални медии Милен нападнал клиенти на заведението, а по-късно и служителите на реда, които били извикани на помощ. Не са помогнали нито водната бликам и сълзотворния газ на пожарната, нито предупредителните изстрели на служителите на реда. Бахчеванов е умрял в болничното заведение от кръвозагуба.

В чантата му са открити Библия и икони. По информация на локалните медии българинът е влезнал в Турция на 14 януари. Той има няколко престъпни регистрации - за безчинство, обири и грабежи.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР